Espanyol
Esports Futbol 21/09/2014

El Màlaga ensorra l'Espanyol al descompte (2-2)

Un gol de Duda, de falta directa quan els blanc-i-blaus ja celebraven el triomf, deixa els de Sergio González amb només dos punts a la Lliga

Sergio García es lamenta després d'errar una ocasió de gol en l'Espanyol - Màlaga / ALEJANDRO GARCÍA / EFE

BarcelonaL'Espanyol estava celebrant la victòria contra el Màlaga quan Duda, de falta directa al minut 92, va enviar la pilota a l'escaire i va ensorrar les il·lusions blanc-i-blaves (2-2). L'equip de Serigo González queda a la part baixa de la Lliga ja que només ha sumat dos punts en les quatre primeres jornades, i sembla que no troba la manera de sortir del pou: el dia que l'equip fa un pas endavant, es veu negat de cara a porteria i té l'infortuni de rebre un darrer gol al descompte.

I això que semblava que, per fi, els periquitos aconseguirien la primera victòria de la temporada. L'Espanyol ha estat millor que el Màlaga i ha fet mèrits per endur-se els tres punts, sobretot a la primera meitat i al tram final del partit.

L'equip ha fet un pas endavant, ha jugat millor amb la pilota als peus i gairebé no ha passat angúnies en defensa. A més a més, la connexió entre Sergio García i Caicedo ha funcionat i l'equatorià ha marcat el primer gol al quart d'hora.

El partit feia baixada però no estava tancat i l'Espanyol s'ha adormit a l'inici del segon temps. Ha sortit poc tens i ha concedit un servei de córner que ha aprofitat Ignacio Camacho per, tot sol, batre Kiko Casilla. Han estat els pitjors moments de l'equip, tot i que aviat es recuperaria i tornaria a buscar la porteria de Kameni amb insistència.

L'Espanyol ha buscat el gol de la victòria mentre que el Màlaga ja donava per bo l'empat. Els locals han estat més insistents i al final han obtingut el premi gràcies a una falta lateral que ha servit Lucas i que ha rematat Stuani al minut 87. La graderia del Power8 Stadium ha embogit celebrant la primera victòria, però al descompte ha arribat una galleda d'aigua gelada en forma de falta directa que Duda ha enviat a l'escaire, per ensorrar les esperances d'un equip que ha merescut molt més, almenys contra els andalusos.