RCD Espanyol
Esports Futbol 01/09/2011

Mattioni serà operat del genoll dret i estarà sis mesos de baixa

El lateral dret de l'Espanyol passarà pel quiròfan en els pròxims dies per una lesió al lligament creuat anterior del genoll dret que ha patit durant l'entrenament d'aquest dijous

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsFelipe Mattioni, lateral dret de l'Espanyol, passarà pel quiròfan en els pròxims dies per una lesió al lligament creuat anterior del genoll dret que ha patit durant l'entrenament d'aquest dijous a la tarda a la Ciutat Esportiva en una acció fortuïta.

Els metges del primer equip han sotmès el brasiler a diverses proves quan ha ocorregut l'incident i han confirmat la gravetat de la lesió. Els metges han immobilitzat de manera immediata l'articulació i seguirà tractament els pròxims dies per estudiar el millor moment per a la intervenció quirúrgica.

El futbolista va patir en la pretemporada de l'any passat, el 18 d'agost de 2010, una lesió en el lligament encreuat anterior del genoll esquerre que li ha impedit debutar com a blanc-i-blau. El passat 23 d'agost es va retirar de l'entrenament per molèsties a la cara posterior de la mateixa articulació.

stats