Espanyol
Esports Futbol 16/03/2011

Pochettino creu que no jugar a Europa l'any vinent "seria una desil·lusió però no un fracàs"

L'argentí vol que els jugadors continuïn pensant partit a partit; però confia que enfrontar-se als rivals directes a Cornellà-El Prat afavoreixi l'Espanyol

Redacció
1 min
Mauricio Pochettino, a la roda de premsa posterior a l'Almeria-Espanyol

BarcelonaEl tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha confessat aquest dimecres que seria una “desil·lusió” no classificar-se per jugar a Europa la temporada vinent, però no “un fracàs”.

“Seria una desil·lusió no estar en els llocs europeus al final de la temporada, perquè portem tot l'any als llocs de dalt i la gent veu que només queden deu jornades, malgrat que no crec que fos un fracàs”, ha dit Pochettino.

En qualsevol cas, l'entrenador blanc-i-blau vol que els jugadors continuïn pensant partit a partit i que el fet de jugar a casa contra clubs que també lluiten per entrar en competició europea beneficiï l'equip. “És preferible rebre els rivals directes, perquè aquests partits els disputarem amb totes les nostres forces per continuar en llocs de privilegi”, ha comentat.

D'altra banda, el tècnic ha valorat l'estat dels lesionats: “Osvaldo i Sergio García evolucionen bé, metre Javi Márquez ha fet un treball específic; espero poder comptar amb tots ells el cap de setmana”.

Pochettino també ha volgut mostrar el seu suport a Abidal després que se li descobrís un tumor al fetge: “En nom de tota la plantilla vull enviar-li una abraçada ben forta a ell i a tota la família en aquest moment tan difícil. Espero que tot surti bé i que es recuperi aviat”, ha dit.

stats