Espanyol
Esports Futbol 21/10/2012

Pochettino: "Hem patit molt i ara tenim una pujada d'adrenalina enorme"

El tècnic de l'Espanyol ha assegurat que els tres punts són "fonamentals" que han d'aportar "calma" a l'equip, però sense que això impliqui baixar la tensió

Efe
1 min
Mauricio Pochettino, durant el partit entre l'Espanyol i el Rayo Vallecano

CornellàL'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha assegurat que el seu equip "ha patit molt" en la victòria en el temps afegit davant el Rayo Vallecano i que ara tenen "una pujada d'adrenalina enorme".

"Ens mereixíem aquesta descàrrega d'adrenalina, era important guanyar i fer-ho així és més heroic i emotiu", ha comentat el tècnic hispà-argentí, que ha assegurat que són tres punts "fonamentals" i que han d'aportar a l'equip "calma", tot i que ara no es pot baixar la tensió.

El tècnic s'ha mostrat encantat amb l'actitud de la grada de Cornellà-El Prat: "Han estat sensacionals, increïbles".

D'altra banda, Pochettino ha comentat el primer gol del Rayo, polèmic ja que les imatges no demostren si finalment entra o no: "És impossible saber-ho per a nosaltres després d'intentar mirar-ho. L'assistent ho ha d'haver vist molt clar per anar ràpidament al mig del camp. Davant el dubte, com sempre, en contra de l'Espanyol".

Finalment, Pochettino ha explicat que és "preocupant" acabar amb un home menys en moltes jornades. "No és una cosa bona i cal corregir-la, però em quedo amb el caràcter i la personalitat de l'equip en un partit que era difícil de jugar. De vegades no pots desplegar tot el teu futbol", ha analitzat.

stats