Publicitat
Publicitat

Espanyol

Pochettino: "El Madrid és un dels millors equips del món"

L'entrenador de l'Espanyol diu que la fórmula per tornar a guanyar al Santiago Bernabéu setze anys després és "creure en nosaltres i no anar rendits"

Mauricio Pochettino , entrenador de l'Espanyol , ha assegurat que , després dels últims resultats , el Reial Madrid " és un dels millors equips del món" i ha destacat , entre altres coses , que el porta "deu punts d'avantatge al segon " i que és " el més regular a la Lliga " .

El tècnic hispano- argentí ha destacat la fortalesa del conjunt blanc : "No té gairebé cap punt feble . És un equip fort , amb molta qualitat i al que menys punts li han tret . No serà un partit obert , d'anada i tornada , perquè ells darrere són molt sòlids . Tenen grans individualitats " .

El preparador perico ha perdut en els sis partits que ha jugat contra el Madrid com a tècnic i , a més , l'Espanyol va sumar la seva última victòria al Bernabéu en la temporada 1995-96, de manera que les estadístiques no són gens favorables per als interessos blanc i blaus . "Esclar que m'agradaria guanyar aquí com a entrenador . De fet , somio amb obtenir una victòria en tots els partits . Però no hi ha una fórmula segura" , ha comentat .

Mauricio Pochettino ha reconegut que la plantilla actual " no s'assembla molt a la que va guanyar llavors" , ja que és molt jove , encara que ha apuntat la clau per aconseguir la victòria setze anys després: "Creure en nosaltres , no anar rendi ts i tenir la il·lusió de guanyar , perquè treure un resultat positiu seria important per a l'equip " .

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT