Espanyol
Esports Futbol 17/01/2012

Pochettino: "No esperàvem aquest resultat, al final hem tret l'orgull que ens faltava"

El tècnic de l'Espanyol reconeix que el resultat ha acabat sent bo tot i que no és "el que s'esperava ningú" i que s'ha donat gràcies a una gran remuntada dels seus homes, que "estan fent un sobreesforç per jugar les dues competicions"

Natalia Arroyo
2 min
Mauricio Pochettino, saludant el tècnic del Mirandés, Carlos Pouso.

Cornellà de LlobregatMauricio Pochettino s'ha mostrat satisfet pel resultat, però realista amb les dificultats que el seu equip ha tingut aquest dimarts contra un Mirandés "molt ben treballat". L'argentí, però, creu que "el resultat és merescut". "En el futbol manen els gols i, en aquest sentit, hem marcat tres gols. Però és cert que durant 80 minuts no hem estat bé, ningú creia que acabaríem amb aquest marcador".

"S'ha fet un gran esforç i, al final, hem tret el plus d'intensitat, de casta i d'orgull que ens estava faltant per remuntar. El Mirandés m'ha semblat un gran equip. Té molt bons futbolistes i treu el pitjor de cada rival", ha analitzat el tècnic. Gairebé no ha perdut cap partit aquesta temporada, ha explicat Pochettino, per tornar a demostrar el perill del seu rival a la Copa. "Són dades, no excuses, que demostren contra qui ens enfrontem".

L'argentí també ha agraït l'afició el seu suport. "No era fàcil però l'afició ha estat animant-nos durant tot el partit i això és digne d'elogiar i demostra que és una de les millors aficions del món".

Tot i que el 3-2 és un resultat que, atès el que s'ha viscut, és molt, Pochettino demana que "s'analitzi el partit fora del resultat" i es faci "autocrítica". "No esperàvem aquest resultat, ni els jugadors ni jo".

Sobre les lesions, Pochettino ha reconegut que "perdre tres jugadors en poques hores és un cop molt dur". L'entrenador argentí tindrà les baixes de Sergio García dos mesos, Álvaro Vázquez, quatre setmanes, i Pandiani, en un temps encara per determinar. "La plantilla és jove i està fent un sobreesforç per participar en les dues competicions", ha tancat.

Discurs prudent del tècnic visitant

Per la seva banda, el tècnic del Mirandés, Carlos Pouso s'ha negat a "jutjar l'actuació de l'àrbitre", perquè considera que "són arguments de pobre". "El resultat és millor del que crèiem que treuríem, pitjor del que ha pogut ser", ha reflexionat. Humil, amb to discret, ha assegurat que el seu equip "morirà matant, en el bon sentit de la paraula i sense agressivitat" i buscarà la remuntada "amb el suport de l'afició a Anduva".

stats