Espanyol
Esports Futbol 12/09/2012

Pochettino: "Passem per un moment de dificultat i l'afició no fallarà"

El tècnic argentí veu al grup "amb fortalesa per afrontar el partit de l'Athletic amb garanties" i es mostra confiat del suport de Cornellà-El Prat diumenge a les 12h

Efe
1 min
Mauricio Pochettino demana atenció als seus homes durant l'Espanyol-Llevant

Sant Adrià del BesòsMauricio Pochettino ha confessat aquest dimecres que l'equip "passa per un moment de dificultat i l'afició no fallarà" diumenge contra l'Athletic. "De moment no em preocupo del que pugui passar si perdem, no podem jugar amb aquesta por".

El tècnic ha explicat que l'estrès de l'equip per guanyar "potser ara és més accentuat", però ha assegurat que a Cornellà-El Prat "els jugadors ho donaran tot". Personalment, Pochettino s'ha mostrat amb forces: "Estic amb molt ànim per transmetre al grup solidesa i unió ara que la nau travessa turbulències".

El preparador està convençut "de la unió entre l'equip i l'afició". "Estem condemnats a entendre'ns", ha assegurat. Pochettino ha afegit que el futbol "és una crispació constant, la victòria fa que tot es vegi millor i la derrota desperta els fantasmes". La concentració de Peralada, segons la seva opinió, ha estat positiva.

Pochettino creu que el grup "té la mateixa pressió" i ha detallat que veu els seus jugadors "amb molta fortalesa per afrontar el partit amb garanties". No obstant això, ha reconegut que és necessària una millora en defensa: "Hem d'elevar la contundència i ho hem treballat durant els últims dies".

D'altra banda, l'entrenador ha demanat "molta paciència" amb l'extrem portuguès Simao Sabrosa fins que arribi al nivell físic òptim. Sobre el migcampista uruguaià Juan Albín, Pochettino destaca "la seva bona actitud, vol triomfar i necessita temps i continuïtat, la temporada passada no va tenir sort amb les lesions".

stats