Espanyol
Esports Futbol 06/10/2012

Pochettino: "L'equip està molt viu i aquest punt ha de ser un punt d'inflexió"

El tècnic argentí destaca l'heroïcitat dels seus jugadors, que han jugat 45 minuts en inferioritat, i l'energia que demostra el vestidor. "Quan les dinàmiques són negatives, s'han de superar amb coratge i avui ho han fet", ha apuntat

Natalia Arroyo
1 min
Mauricio Pochettino, durant el partit entre l'Espanyol i l'Athletic Club

BarcelonaDesprés de l'empat a un contra el Valladolid, Pochettino ha reconegut que se sent "orgullós de formar part d'aquesta plantilla" per com han lluitat el punt aconseguit al José Zorrilla. "No és un període favorable i els jugadors se senten responsables. Estem en una situació estranya i convulsa. L'equip ha fet una gran feina i ha honorat l'escut que defensa. Alguns futbolistes han plorat al vestidor, perquè senten això que està passant".

"L'equip ha demostrat que està molt viu, que té bases per sortir endavant d'aquesta situació. Avui ho ha demostrat, aquest punt ha de ser un punt d'inflexió", ha analitzat. "Els futbolistes tenen energia i el grup està fort, i això em tranquil·litza", ha afegit Pochettino, que veu que la plantilla té qualitat i actitud per capgirar la situació.

El tècnic creu que l'expulsió ha marcat el partit i recorda que de set partits que ha jugat l'Espanyol, aquest és el cinquè en què s'han quedat amb un home menys. "L'equip s'està començant a acostumar a jugar amb deu", ha apuntat. L'entrenador blanc-i-blau ha explicat els canvis tàctics que ha plantejat per provocar més llibertat "pel joc interior de Verdú".

"En el futbol, quan les dinàmiques són negatives, s'han de superar amb coratge i avui l'equip ha fregat l'heroïcitat en la segona meitat –ha continuat–. Hem controlat el joc i hem tingut ocasions fins i tot per fer el 0-2. Després del seu empat, i amb deu, hem anat a buscar la victòria i Verdú ha tingut l'1-2, que no era fora de joc".

stats