Publicitat
Publicitat

ESPANYOL

El van operar la setmana passada

Juan Forlín: "Assumiria el risc de jugar contra el Llevant amb protecció a la mà"

El defensa central de l'Espanyol ha assegurat que estaria disposat a jugar diumenge que ve contra el Llevant, encara que amb una protecció a la mà esquerra

El defensa central de l'Espanyol, Juan Forlín, ha assegurat que estaria disposat a jugar diumenge que ve contra el Llevant, encara que amb una protecció a la mà esquerra. El jugador espanyolista va passar pel quiròfan la setmana passada per una fractura doble a la mà i divendres està previst que li treguin els punts de sutura.

"No sé si estaré per jugar, quan em treguin els punts en parlarem, però amb les ganes que tinc de saltar al camp assumiria qualsevol risc", ha assenyalat el defensa, que ha reconegut que s'entrena amb normalitat. El cos mèdic valora la possibilitat que Forlín usi una protecció, encara que l'àrbitre podria no permetre l'entrada al camp amb aquest tipus de fèrula.

Forlín, d'una altra banda, ha alabat el paper dels actuals centrals titulars de l'equip, Amat i Galán. "Són dos grans jugadors i sens dubte anirem a més. Sempre hi ha coses per millorar guanyem o perdem però la mentalitat ha de ser la mateixa, pensant partit a partit", ha dit el jugador.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT