Espanyol
Esports Futbol 22/02/2013

Raúl Baena, descartat per jugar contra l'Atlètic de Madrid al Calderón

El migcampista andalús arrossega una lumbàlgia des de fa tres setmanes, i durant aquesta última no s'ha entrenat amb la resta del grup

Efe
1 min
Baena s'entrena amb el grup i estarà disponible per al Llevant

Sant AdriàEl migcampista de l'Espanyol Raúl Baena està descartat per al partit d'aquest diumenge davant l'Atlètic de Madrid al Vicente Calderón, a les 19.00 hores, ja que el futbolista no s'ha entrenat durant tota la setmana amb la resta del grup.

El jugador andalús arrossega des de fa tres setmanes una lumbàlgia que li ha impedit treballar amb normalitat. Els metges de l'entitat volen solucionar de forma definitiva el problema i evitar recaigudes, per això no forçaran al jugador. Els metges controlaran periòdicament l'evolució del futbolista, sense terminis fixos.

D'altra banda, el migcampista ghanès Mubarak Wakaso s'ha entrenat aquest divendres al marge. El tècnic Javier Aguirre encara no li ha aixecat el càstig després que el futbolista arribés dos dies tarda després de disputar la Copa d'Àfrica. Wakaso segueix un pla específic d'entrenament, en solitari, amb un fisioterapeuta.

Finalment, la sessió d'aquest divendres matí ha estat molt distesa a la Ciutat Esportiva malgrat les baixes temperatures a les instal·lacions blanc-i-blaus. Dissabte l'equip s'entrenarà a porta tancada a les 10.30 hores a Sant Adrià, l'última sessió abans del xoc davant l'Atlètic de Madrid.

stats