Espanyol
Esports Futbol 20/02/2013

Sergio García: "Quan un juga a la seva posició, sempre és més fàcil"

El davanter de l'Espanyol està en un molt bon moment de forma. Amb l'arribada de Javier Aguirre, ha deixat la banda i s'ha reafirmat a la posició de davanter centre

Efe
2 min
Sergio García somriu en roda de premsa

Sant AdriàEl davanter de l'Espanyol Sergio García ha assegurat, coincidint amb la bona ratxa de resultats de l'equip en Lliga: "Cada dia que passa estic millor. Passo per un bon moment i quan un juga a la seva posició sempre és més fàcil i estic content per com em surten les coses".

Amb l'exentrenador blanc-i-blau Mauricio Pochettino, el català actuava a la banda. Ara, amb Javier Aguirre, és el punta del bloc: "Aquesta no era la meva decisió, jo acatava les ordres del tècnic. Per circumstàncies no jugava com a davanter centre i l'actual 'mister' sí que ho ha cregut convenient".

De tota manera, Sergio García ha explicat que haver jugat d'extrem en l'era Pochettino li ha servit "a l'hora de defensar més, és propi d'aquesta posició". "Treballava altres aspectes, en aquest sentit m'ha anat bé", ha afegit el futbolista.

D'altra banda, el futbolista no renuncia a tornar a la selecció espanyola: "Sé que és molt difícil, hi ha molts companys que ho estan fent molt bé, encara que el principal per a mi és fer bons partits amb l'Espanyol. Si alguna vegada hi puc tornar estaré contentíssim".

A nivell col·lectiu, Sergio García ha afirmat que afronta el xoc contra l'Atlètic de Madrid d'aquest diumenge "com els altres anteriors". "No sé quants partits guanyats seguits porten al seu estadi, però segur que si treballem com en els últims partits en traurem alguna cosa, i perquè no els tres punts", ha dit.

Sobre les aspiracions de l'equip, el davanter té clar que l'objectiu és la permanència: "A un sempre li fa il·lusió poder jugar a Europa, però ara la meta clara és la salvació. L'equip ha patit molt a la primera volta i el que és primordial és arribar als 42 o 43 punts, després ja veurem on arribem".

Finalment, Sergio García s'ha mostrat content pel bon moment del seu company Cristhian Stuani. "Adaptar-se a la banda no és fàcil, era una posició nova per a ell, i li estan sortint bé les coses. Intento associar-me amb tots els futbolistes", ha comentat García.

stats