Espanyol
Esports Futbol 23/10/2012

Sergio García: "Va ser molt important donar una alegria a l'afició"

Veu el vestidor blanc-i-blau en una bona dinàmica de joc després dels últims partits i es mostra confiat en començar a sumar "de tres en tres"

Efe
2 min
Sergio García, en roda de premsa

Sant Adrià del BesòsSergio García ha explicat aquest dimarts que "va ser molt important donar una alegria a l'afició", en referència a la primera victòria de Lliga contra el Rayo Vallecano diumenge. "L'afició es mereix tot el que estem fent i l'equip s'ho està deixant tot al camp", ha destacat el davanter.

El de Bon Pastor veu el vestidor blanc-i-blau en una bona dinàmica de joc després dels últims partits, malgrat ser penúltim en la classificació de Primera: "L'equip ha estat molt bé, llàstima que no hàgim tingut sort en alguns xocs però cal seguir en aquesta línia i intentar seguir sumant de tres en tres", ha afirmat.

Personalment, Sergio García s'ha mostrat satisfet després de disputar els primers minuts de la temporada contra el Rayo Vallecano en recuperar-se de la lesió. "L'estona que vaig ser a la gespa em vaig trobar molt bé, més temps no podria haver estat després de mesos sense trepitjar un terreny de joc", ha comentat.

Si no hi ha sorpresa, el davanter seguirà disponible per a la pròxima jornada. "Aquests dies estic treballant una mica més però a veure com arribo al final de la setmana. Si em trobo bé al final qui decidirà serà l'entrenador. En cas que jugui ho faré al cent per cent per ajudar l'equip", ha apuntat.

D'altra banda, el blanc-i-blau ha destacat el partit entre setmana que té el Màlaga abans d'enfrontar-se a l'Espanyol en Lliga dissabte que ve: "Es juguen molt en la Champions i caldrà aprofitar-ho, a veure si arriben cansats. Sempre que tens un partit entre setmana costa una mica més", ha declarat.

Finalment, Sergio García ha valorat els càntics de l'afició quan va saltar al camp. Un sector de la grada l'anomena 'Falete': "Si ells volen dir-me així no m'afecta. És d'agrair el suport que vaig tenir l'altre dia a Cornellà-El Prat".

stats