Espanyol
Esports Futbol 12/12/2012

Stuani: "Guanyar el Madrid al Bernabéu és difícil però no impossible"

El davanter de l'Espanyol, que tornarà a jugar amb màscara protectora, no signa l'empat i assegura no sentir-se preocupat per la possible competència que es pugui fitxar al mercat d'hivern

Efe
2 min
Christian Stuani

Sant Adrià del BesòsCristhian Stuani ha assegurat aquest dimecres que "guanyar el Madrid al Bernabéu és difícil però no impossible" i ha confessat que personalment "seria una il·lusió molt gran marcar al seu estadi" i que tant de bo tingui la sort d'"aconseguir-ho diumenge".

L'uruguaià ha explicat: "Al vestidor estem convençuts del que farem, tots els dies estem treballant per preparar el pròxim partit, intentant corregir aspectes". En aquest sentit, l'Espanyol no signaria, segons Stuani, "acabar la primera volta amb 17 punts, cal anar partit a partit".

Stuani podrà jugar al Bernabéu amb màscara protectora després de patir una fractura a l'arc zigomàtic dret. "Em trobo molt bé i evoluciono dia a dia. No em preocupa gens ni mica la lesió amb vista al partit i no penso gaire que pugui rebre un cop. Intento superar-me i esforçar-me per estar sempre al màxim", ha dit.

Sobre la possible arribada d'un davanter al mercat d'hivern, l'uruguaià no s'ha mostrat preocupat: "El que tinc ara en ment és que l'equip pugui aconseguir una ratxa positiva de triomfs. Sempre es parla de traspassos per aquestes dates, és normal, constantment hi ha moviments", ha indicat.

D'altra banda, el futbolista ha apuntat que el canvi d'entrenador "comporta més exigència a la plantilla". De tota manera, Stuani ha confessat que no li sembla correcte ara parlar de Pochettino perquè, ha dit, "ha fet un gran treball en aquest club", encara que "els resultats manen".

Finalment, Stuani ha valorat les crítiques del Reial Madrid sobre els últims arbitratges rebuts: "Si es queixen de col·legiats, nosaltres hauríem de fer-ho més. Si el Madrid ho fa no sé què deixarem per als altres equips. No m'agrada parlar del seu treball, sempre intenten fer-ho tan bé com es pugui".

stats