Espanyol
Esports Futbol 18/10/2012

Víctor Sánchez, amb febre, no s'entrena i Héctor Moreno s'incorporarà divendres als entrenaments

A més, Albín segueix entrenant-se al marge dels companys per culpa de les molèsties als isquiotibials que encara arrossega. Sí que s'han exercitat amb normalitat Sergio García i Colotto

Ara
1 min
Els jugadors de l'Espanyol fan carrera contínua a Sant Adrià

Sant Adrià del BesòsL'Espanyol s'ha exercitat aquest dijous a Sant Adrià sense Víctor Sánchez, que no ha pogut entrenar-se per culpa d'un procés febril. El jugador s'ha desplaçat fins a Sant Adrià, però, després d'examinar-lo, els metges han decidit que tornés a casa a descansar. La seva evolució en els pròxims dies marcarà la seva disponibilitat de cara al partit de diumenge contra el Rayo Vallecano.

L'equip tornarà a entrenar-se divendres a la Ciutat Esportiva, on s'espera que ja s'incorpori al grup Héctor Moreno. El mexicà ha de tornar a Barcelona aquest dijous, després dels compromisos internacionals.

Juan Albín ha sigut l'únic futbolista que s'ha exercitat a menor ritme que la resta de companys. El davanter uruguaià encara arrossega molèsties als isquiotibials que li impedeixen entrenar-se amb normalitat. En canvi, tant Sergio García com Colotto han pogut completar la sessió a les ordres de Mauricio Pochettino.

stats