Esports Futbol 11/09/2011

Dos gols de Sergio García donen els primers tres punts a l'Espanyol (2-1)

L'equip que entrena Mauricio Pochettino supera l'Athletic Club en l'estrena del conjunt blanc-i-blau a l'estadi de Cornellà-El Prat

Ander Herrera i Raúl Baena.

BarcelonaTres bones aturades de Cristian i dos gols de Sergio García li han donat els tres punts a l'Espanyol contra un Athletic Club que no ha posat les coses senzilles a l'estadi de Cornellà-El Prat.

Marcelo Bielsa portava el partit molt estudiat i en els primers minuts l'Athletic Club ha sabut agafar la iniciativa del joc gràcies a una bona defensa que li permetia avançar-se sempre. Com si sabessin ja què anava a fer el rival, els jugadors del conjunt basc robaven la pilota i després arribaven amb perill a la porteria de Cristian.

La lesió d'Albín al minut 13 ha canviat l'escenari ja que Mauricio Pochettino s'ha vist obligat a donar entrada a Thievy. L'aparició del davanter, que sempre realitza moviments imprevisibles, ho ha desorganitzat tot, especialment la defensa de l'Athletic Club.

Abans de la mitja hora de joc, l'Espanyol ha sabut avançar-se en el marcador gràcies a una brillant combinació per la banda esquerra en què han participat Thievy, Álvaro i Sergio García, que ha enviat una rematada de cap a la xarxa.

Bielsa ha reestructurat l'equip al descans donant entrada a Iturraspe i Susaeta. En els primers minuts de la segona meitat, el conjunt basc ha començat a generar perill amb pilotes aèries i en una d'aquestes accions Fernando Llorente ha aconseguit empatar el partit.

Mauricio Pochettino ha reaccionat, col·locant Pandiani al camp. L'aposta li ha donat rendiment ja que l'Espanyol s'ha crescut i Sergio García ha tornat a avançar l'equip local, ja de forma definitiva.

Espanyol, 2: Cristian Álvarez; Javi López, Forlín, Héctor Moreno; Javi Márquez, Baena; Dídac Vilà, Verdú, Albín (Thievy, min.12); Sergio García (Romaric, min.75) i Álvaro (Pandiani, min.65).

Athletic Club, 1: Iraizoz; Gurpegui, San José, Amorebieta, De Marcos; Iñigo Pérez (Iturraspe, min.46), J. Martínez; Gabilondo (Susaeta, min.46), Ander Herrera (Toquero, min.66), Muniaín; i Llorente.

Gols: 1-0, min.25: Sergio García; 1-1, min.61: Llorente; 2-1, min.75: Sergio García.

Àrbitre: Velasco Carballo. Groga a Javi López (min.6), De Marcos (min.8) i Sergio García (min.52).

Incidències: 21.154 espectadors a l'estadi de Cornellá-El Prat.