Espanyol
Esports Futbol 07/12/2010

Callejón: "La permanència és un objectiu molt pobre, però és el primer que hem d'assolir"

El davanter ha atès els mitjans de comunicació després de l'entrenament d'avui, una sessió que ha comptat amb la visita d'uns entrenadors de la Federació Russa. La jornada de demà serà a porta tancada

Redacció
2 min
Callejón intenta controla una pilota davant l'Sporting.

Sant AdriàCallejón confia en què l'equip "segueixi en aquesta línia, perquè a casa està molt bé". Però ara toca "pensar en jugar fora, davant un rival, l'Athlètic, que deixa escapar pocs punts al seu estadi". L'estadística diu que aquest Espanyol és dels millors a casa. "Ens fa il·lusió ser nosaltres els que recuperem aquesta ratxa, però no perdem de vista que som un equip humil i que hem de seguir treballant".

No li fa por el calendari que els espera, amb partits contra rivals molt forts. "Així es podrà mesurar el nivell real que tenim", ha dit. "El nivell que tenim ara és molt alt, i estem tenint bons resultats. Estem molt bé i esperem pujar per, encara, estar millor". Es pensa en la Lliga de Campions. "Al nostre cap només està l'objectiu de sumar quan abans millors els punts que ens assegurin la permanència. A partir d'aquí, si estem a dalt, i amb el nivell que estem tenint, intentarem mantenir-nos fins el final".

L'afició reclama més, conscient del bon moment de la temporada. "És cert que, ara mateix, és un objectiu molt pobre tal i com estem, però volem tenir els peus a terra i és el primer objectiu que hem de tancar i després ja pensarem en fites més altes". Com s'aconsegueix no desviar la mirada a Europa? "El treball és el més important per un equip. Si algú deixa de fer-ho, es nota, més enllà de la qualitat que hi hagi al grup. La mentalitat és aquesta, i la màxima humilitat".

De reüll, assegura, es mira el derbi, tot i que "el que realment importa ara és el partit amb l'Athlètic". "El derbi serà segur un partit emocionant, però és d'aquí a dues setmanes". Callejón ha parlat sobre les possibilitats que algun futbolista marxi en el mercat d'hivern. "Si marxa algú serà una baixa important. Estant com estem, és normal que la gent es fixi en nosaltres. Però els jugadors no pensem en això, són coses que estan en segon terme".

stats