Espanyol
Esports Futbol 17/03/2013

Javier Aguirre: "Hem fet un pas important cap a la permanència"

L'entrenador de l'Espanyol elogia la feina dels seus jugadors en la important victòria contra el Màlaga, però recorda que "amb 35 punts, cap equip s'ha quedat a Primera Divisió"

Natalia Arroyo
1 min
Javier Aguirre, pensatiu a La Rosaleda

BarcelonaJavier Aguirre reconeix que amb la victòria contra el Màlaga, l'Espanyol ha fet "un pas molt important" en el seu camí cap a la permanència. "Els rivals en descens no han sumat i nosaltres sí", ha destacat el tècnic, però sense oblidar que "amb 35 punts, cap equip s'ha quedat a Primera Divisió".

P { margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); widows: 2; orphans: 2; }P.western { } L'entrenador mexicà ha valorat la importància del triomf per la dificultat del rival, per la grandesa de l'escenari i per haver trencat "l'ambient d'eufòria que respirava la ciutat".

"Teníem urgències d'un partit així, d'una victòria així –ha confessat Aguirre–. Sabíem que no seria fàcil i no ho ha sigut. L'equip ha treballat molt bé en defensa i, quan ha tingut la pilota, l'ha distribuït amb criteri. Ha sigut un partit molt complet".

Preguntat pel partit de Wakaso, que ha donat una assistència de gol, ha afirmat que ha estat en la línia dels seus companys. "Wakaso ha estat bé, sí. Tots han estat molt bé, els 14 que han jugat. Estic content en general amb la implicació dels 18, també dels quatre que no han jugat".

stats