Espanyol
Esports Futbol 06/01/2012

Collet: "No podem posar 700 entrades a la venda i que entri algú amb bengales al camp"

El conseller delegat de l'Espanyol insisteix que no hi ha cap problema amb l'actual directiva del Barça però que, per seguretat, limitarà la compra d'entrades

Ara
1 min
Joan Collet, conseller de l'Espanyol.

BarcelonaEl conseller delegat de l'Espanyol ha parlat a COMRàdio sobre el derbi contra el Barça i les entrades. "Tenim una molt bona relació amb l'actual directiva", ha assegurat Joan Collet. "El tema de les entrades el tenim molt clar. És difícil explicar-ho i de seguida es treu de context per buscar el titular. Sembla que l'Espanyol no vulgui vendre entrades. No és així. Respectem unes normes i tenim les nostres raons".

Collet insisteix que la postura del club no canviarà mentre el Barça no faci un seguiment més estricte de la seva afició. "Hem tingut experiències negatives i ningú es fa responsable de qui compra les entrades. No podem posar 700 o 800 entrades a la venda si no sabem si les comprarà algú que entrarà a l'estadi amb bengales".

Sobre el 2-1 a Còrdova, Collet ha dit que "no és un mal resultat". "Ens hauríem pogut posar 2-0 i al final et queda mal regust de boca. Però queda la tornada i no hi ha res perdut".

stats