Espanyol
Esports Futbol 21/11/2012

Pochettino: "La de dilluns va ser una tarda trista per a l'Espanyol. Ho va veure tot el món"

El tècnic destaca la importància de fer un bon partit contra el Getafe perquè puntuar "és fonamental, sobretot després de les eleccions i la imatge que va donar el club"

Ara / Efe
1 min
Mauricio Pochettino en roda de premsa a Sant Adrià

Sant Adrià del BesòsMauricio Pochettino ha lamentat la tensió que va viure's a la junta general d'accionistes. "La de dilluns va ser una tarda trista per a l'Espanyol. Va ser una mala imatge que va veure tot el món", ha comentat el tècnic en roda de premsa. En aquest sentit, ha demanat unitat a "tots els estaments del club" després de la crispació de les eleccions.

"Al llarg de tota la història els periquitos hem demostrat que quan estem units podem tirar endavant. Més de cent anys d'història ho demostren. Necessitem la força de tots perquè tots som necessaris per prendre el bon camí", ha apuntat el tècnic després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

Per això ha demanat un suport màxim de l'afició aquest diumenge davant el Getafe (12h): "Cornellà-El Prat ha de ser un fortí, ha de tornar a ser aquell estadi que feia por als contraris, que ens donava aquest plus d'energia. Cal canviar aquesta corrent negativa i convertir-la en positiva. El club ens necessita a tots", ha dit.

A nivell personal, Pochettino ha confessat que nota "la confiança absoluta del club" i que es troba "amb forces". "Sóc un lluitador nat, però fa temps que estem en això i sabem que el que importa aquí són els resultats, hem d'aconseguir que tothom estigui en la nostra causa perquè lluitem pels mateixos objectius", ha recalcat, reconeixent que ha parlat amb el nou president, Joan Collet, perquè des del seu càrrec de conseller delegat ja tenia "una relació propera".

stats