Espanyol
Esports Futbol 21/11/2012

El portaveu del consell de l'Espanyol: "El que es va veure a la junta d'accionistes no va ser representatiu"

Rafael Entrena ha informat dels primers acords del consell que presideix Joan Collet i ha demanat que, a partir d'ara, "es miri cap endavant"

N.a.
2 min
Rafael Entrena

BarcelonaEl portaveu del consell de l'Espanyol, Rafael Entrena, ha sigut l'encarregat d'informar dels primers acords que s'han pres en la nova etapa sota la presidència de Joan Collet. A més del repartiment de responsabilitats entre consellers i de l'acomiadament de Cristóbal Casado com a coordinador del futbol base, Entrena ha expressat el sentir del consell després d'uns dies de polèmica i davant el repte de començar una nova etapa al capdavant del club.

"Volem mirar cap endavant i treballar pel bé de l'Espanyol. Ens agradaria que aquest fos l'últim dia que parlem del que va passar a la junta general d'accionistes [amb un grup reduït de socis escridassant la junta gestora i Joan Collet]. Però volem deixar clar que el que es va veure en aquella assemblea no és representatiu. Els socis de l'Espanyol són educats i modèlics. No són violents. El que va passar va ser organitzat. No sé per qui, però estava organitzat", ha dit Entrena. "La legitimitat d'aquest consell està fora de dubte. Tenim el suport de més del 60% de la massa accionarial", ha afirmat amb contundència Entrena, que ha lamentat la poca participació dels accionistes. "L'Espanyol té 30.000 socis, 13.000 accionistes i, d'aquests, només va votar el 30%". Entrena creu que s'ha de fer "creu i ratlla" i centrar-se en avançar. Ha demanat, a més, unitat. "Hem de remar en la mateixa direcció. No espero esbroncada aquest diumenge".

Entrena, en nom del consell, ha expressat la seva tristesa també per com va acabar el mandat de Ramon Condal, que dilluns va viure el seu últim dia com a president de l'Espanyol amb un emotiu discurs que va quedar esquitxat pels xiulets d'alguns accionistes. "No va poder acomiadar-se d'una manera ordenada com mereixia. És un grandíssim espanyolista i ha fet molt pel club durant els 30 anys que hi ha estat vinculat".

El portaveu del consell ha afegit que entén que "hi hagi altres opcions i altres opinions" però demana que s'expressin "des del respecte". "Estic convençut que tots els sectors de l'espanyolisme lluitarem junts", ha dit per tancar la compareixença.

Des del consell s'ha reiterat la confiança en el tècnic del primer equip Mauricio Pochettino. "El missatge que volem donar d'una manera clara i ferma és que tenim tota la confiança en Mauricio Pochettino. La posició de l'equip no està en sontinia amb el joc desenvolupat fins el moment". Però Entrena ha recordat que l'èxit del consell estarà lligat "als resultats esportius", com passa a tots els clubs.

A més, ha afegit que l'Espanyol farà sentir la seva veu a Madrid per reclamar "un tracte similar al que reben altres clubs", en referència a les actuacions arbitrals que han perjudicat els blanc-i-blaus en les últimes setmanes, especialment amb el penal a Mestalla de la jornada passada.

stats