Espanyol
Esports Futbol 26/04/2013

Baena: "Aguirre ha fet una feina impressionantment bona"

El migcampista de l'Espanyol assegura que la plantilla està "feliç" amb l'entrenador mexicà, que ha donat a l'equip "disciplina, ordre i ganes"

Efe
2 min
Raúl Baena en roda de premsa

Sant Adrià del BesòsRaúl Baena ha assegurat aquest divendres en roda de premsa que l'actual entrenador, Javier Aguirre, "ha fet una feina impressionantment bona" i que els jugadors estan "contents i feliços amb ell".

L'arribada del preparador mexicà ha estat clau per a la reacció de l'equip. "El bloc té una idea clara de joc. La gent està molt mentalitzada del que ha de fer al camp i tenim disciplina, ordre i ganes per treure això endavant. S'ha fet una feina molt bona, per això tenim ara 43 punts", ha dit.

El futbolista andalús, de tota manera, ha insistit que la meta de l'Espanyol no és únicament la permanència. Miren a Europa. "Sabem que no és un calendari fàcil i l'equip anirà partit a partit. Farem tot el possible, tant de bo que puguem aconseguir-ho, encara que som conscients que serà molt complicat", ha comentat.

El primer pas per aconseguir-ho és el partit contra el Granada, aquest diumenge a les 12.00 hores a Cornellà-el Prat: "Sempre és més complicat enfrontar-se amb equips que estan lluitant per sortir de a sota. Nosaltres anem amb mentalitat guanyadora, amb la intenció de mostrar una bona imatge i aconseguir la victòria".

D'una altra banda, Baena ha explicat les negociacions per la seva renovació, ja que acaba contracte aquesta temporada. "Va haver una presa de contacte amb Òscar Perarnau (director esportiu) i tant la predisposició del club com la meva és bona per continuar. Però falta seure detingudament per a altres temes", ha afirmat.

Finalment, l'andalús ha valorat també el futur del migcampista Joan Verdú, que finalitza el seu vincle el mes de juny vinent: "Parlar d'ell a aquestes altures és una mica ximpleria. És un futbolista molt important per a l'equip, té una qualitat enorme i tant de bo pugui seguir amb nosaltres".

stats