Espanyol
Esports Futbol 19/10/2012

L'Espanyol convoca oficialment la Junta d'Accionistes el 19 de novembre

La primera convocatòria serà a les 18.00 hores a la Fira de Cornellà. L'elecció del president serà el més destacat de l'ordre del dia

Efe
1 min
Sergio Oliveró, amb Ramon Condal i Joan Collet, durant un consell d'administració / MANOLO GARCÍA

Sant Adrià del BesòsL'Espanyol ha informat oficialment que la pròxima Junta General d'Accionistes, en la qual també es faran les eleccions a la presidència del club, se celebrarà el pròxim 19 de novembre a les 18.00 hores, en primera convocatòria, a la Fira de Cornellà.

L'ordre del dia contempla l'informe del president, Ramon Condal, l'examen i aprovació dels comptes anuals, el nomenament d'auditors, el cessament de l'actual consell, l'elecció de president i, com a últim punt, l'autorització a la nova cúpula per executar els acords que s'assoleixen a la junta.

L'elecció del president centra gran part de l'actualitat de l'Espanyol. Fins ara no hi ha candidatures clares encara que tot apunta que l'actual conseller delegat Joan Collet es presentarà. El dirigent compta amb el suport de Ramon Condal, màxim mandatari, i l'accionista majoritari, Daniel Sánchez Llibre.

L'altre front, encara sense confirmar, podria arribar de la mà del vicepresident Sergio Oliveró. El directiu està estudiant si finalment dóna el pas, en aquest cas tindria el suport de l'Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol (APMAE).

El termini per presentar candidatura expira el 25 d'octubre.

stats