Publicitat
Publicitat

Espanyol

Ramon Condal és l'únic candidat oficial a presidir l'entitat periquita

L'Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol estudia presentar alternativa a Condal

L'APMAE celebrarà una junta extraordinària el proper 4 de juliol a l'estadi de Cornellà-El Prat per demanar "autorització als seus afiliats per presentar una candidatura a la presidència del Consell"

L'Associació de Petits i Mitjos Accionistes de l'Espanyol (APMAE) estudia presentar una candidatura a la presidència del club català, per rivalitzar amb la de Ramon Condal, actual vicepresident de l'entitat i l'únic que s'ha postulat com a successor per rellevar en el càrrec a Daniel Sánchez Llibre.

L'APMAE celebrarà una junta extraordinària el proper 4 de juliol a l'estadi de Cornellà-El Prat a partir de les 19.30 hores en la qual demanarà "autorització als seus afiliats per presentar una candidatura a la presidència del Consell", tal com expliquen en un comunicat.

Segons assevera la citada associació blanc-i-blau, la seva proposta reuneix "totes les reflexions dels grups de treball de l'APMAE", i aposta per "un model de canvi en l'Espanyol", per la qual cosa demana la màxima assistència a l'assemblea per poder prendre decisions.

El proper 12 de juliol se celebra la Junta General d'Accionistes de l'Espanyol i fins ara Ramon Condal és l'únic candidat. L'actual vicepresident té un gran nombre d'accions i el suport del vigent Consell d'Administració, per la qual cosa seria una sorpresa que finalment l'empresari català no fos el president.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT