Espanyol

Rufete passa a ser el màxim responsable de l'àrea esportiva de l'Espanyol

El club blanc-i-blau dona més poder a l'exjugador després de les destitucions de Perarnau i Navarro

L'Espanyol ha confirmat aquest diumenge que Francisco Joaquín Pérez Rufete assumirà la màxima responsabilitat de l'àrea esportiva del club. L'exjugador portava des del 2018 encarregant-se del primer equip masculí com a director del futbol professional. Ara dirigirà tota la parcel·la esportiva del club, cosa que implica tant els equips masculins com els femenins, des de la part professional fins a la base.

L'entitat fa setmanes que està reestructurant el seu organigrama. A finals de maig va destituir Óscar Perarnau, que havia passat de director general a la secretaria tècnica, i també Fran Navarro, un dels coordinadors del futbol base, a qui no se li va renovar el contracte.

En paral·lel, fa uns dies que l'Espanyol també va fer oficial que Raquel Cabezón passarà a ser la responsable del femení. L'exjugadora estava desvinculada del club des que va penjar les botes.

Preparació a l'RCDE Stadium

Aliè als canvis als despatxos, el primer equip masculí ha jugat avui un partit d'entrenament a l'RCDE Stadium. La prova a l'estadi ha servit per calibrar les sensacions físiques i tècniques de l'equip després d'uns quants mesos d'inactivitat. La plantilla descansarà aquest dilluns i tornarà a la feina dimarts a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs. Serà l'última setmana de preparació abans d'afrontar el primer dels onze partits que li queden per finalitzar la Lliga. Aquest partit serà dissabte contra l’Alabès.