Espanyol
Esports Futbol 10/11/2012

La visita del cuer, l'Osasuna, obre a l'Espanyol el camí per sortir del descens

Pochettino reclama que contra l'Osasuna (18h, GolT/Canal+Liga) es jugui amb més agressivitat en atac per completar la millora de l'equip, que ha encadenat dos empats i dues victòries en les últimes quatre jornades

Natalia Arroyo
1 min
Colotto celebra amb Cristian Álvarez i Raül Rodríguez el gol i triomf a Anoeta

BarcelonaL'Espanyol rep la visita del cuer de Primera, l'Osasuna, aquesta tarda a Cornellà-El Prat a les 18h (GolT / Canal+Liga), en una bona oportunitat per als blanc-i-blaus de sortir del descens, que tenen a només un punt. El duel agafa l'Espanyol en bona forma després d'encadenar dos empats i dues victòries en les últimes quatre jornades de Lliga.

"Tenim bones sensacions", reconeix Pochettino", que va tornar a desconvocar Sergio Tejera per fer lloc en la llista de 18 jugadors a Forlín i Víctor Sánchez, sancionats la setmana passada. "Hem trobat una bona estructura defensiva –analitzava el tècnic en roda de premsa– però ara hem de ser més agressius en els últims vint metres".

Sense Wakaso, sancionat per acumulació de targetes, i amb el dubte fins última hora de Longo per unes molèsties musculars, Pochettino haurà d'introduir canvis en el seu onze. Christian Alfonso o Simao són els principals candidats a ocupar la banda esquerra i Stuani, l'opció en punta si acaba fallant l'italià. L'Osasuna arriba a Cornellà després d'haver perdut en les seves últimes cinc sortides i amb sis baixes: Masoud, Puñal, lamah, Nino i Marc Bertrán per lesió, i Rubén per sanció.

stats