FUTBOL
Esports Futbol 11/02/2017

Almenys 17 morts en una estampida durant un partit de futbol a Angola

Centenars de seguidors han irromput a l'estadi per veure el debut del seu equip: alguns han caigut, han estat trepitjats i han mort asfixiats

NairobiAquest divendres, al nord d'Angola, han mort almenys 17 persones i n'han resultat ferides 61 quan centenars de seguidors de futbol han irromput a l'estadi municipal 4 de Gener per veure el partit d'obertura del campionat nacional, segons els mitjans locals.

La tragèdia ha passat en els primers set minuts del partit que disputaven a Uíge els equips Santa Rita i Libolo quan centenars de persones han irromput a una de les portes de l'estadi per entrar, i moltes han caigut, han estat trepitjades i han mort asfixiades, segons ha informat l'agència de premsa angolesa Angop. Segons fonts de l'Hospital d'Uíge, dels 61 ferits n'hi ha 5 en estat greu.

El partit, que era el debut de l'equip de futbol d'Uíge a la Primera Divisió, s'ha acabat amb la victòria dels visitants per un gol (0-1).