1A DIVISIÓ
Esports Futbol 05/12/2015

La golejada contra el Getafe no calma els crits contra Florentino (4-1)

Crits de "Florentino, dimissió" abans del començament del partit i xiulets dirigits a la llotja fins i tot quan el partit ja estava sentenciat a la segona meitat

El Reial Madrid ha golejat el Getafe / CURTO DE LA TORRE / AFP

BarcelonaEl Reial Madrid ha tancat una setmana tràgica golejant el Getafe al Bernabéu (4-1). Un partit que es preveia plàcid per als blancs i que, efectivament, ha estat així a nivell de marcador. Però que no ha evitat els crits contra Florentino Pérez i el seu model de gestió.

El partit s'ha resolt a la primera meitat, en què el Madrid ha sortit molt més endollat que el Getafe. Dos gols de Karim Benzema, que tornava a l'onze inicial malgrat viure una situació delicada personal arran del cas Valbuena, han servit per encarrilar el partit. Al quart d'hora, els blancs ja guanyaven 2-0 i han ampliat l'avantatge gràcies als gols de Gareth Bale i Cristiano Ronaldo.

Amb el partit sentenciat, la segona part no ha tingut ni intensitat ni història, i només s'ha vist un gol, el del jugador del Getafe Alexis, a la sortida d'un córner al 70'. Malgrat quedar vint minuts de partit, els visitants no han tingut opcions reals d'entrar al partit.

Examen per a Florentino

Malgrat la golejada, el president del Reial Madrid ha estat el centre de les mirades al Bernabéu pel cas Txérixev i l'eliminació del club blanc de la Copa per alineació indeguda. De fet, abans del partit ja s'han sentit les primeres veus contràries. Els crits de "Florentino, dimissió" han estat notoris i majoritaris. De la mateixa manera que també hi ha hagut xiulets per als jugadors quan se'ls anunciava per megafonia. Només els membres de la grada jove han respost amb aplaudiments i crits d'ànim.

Els gols matiners de Benzema han calmat els ànims, tot i que no s'ha viscut una situació d'entusiasme al Bernabéu. Al contrari, amb 4-0 al marcador, els futbolistes han estat acomiadats amb indiferència per part dels seguidors. En canvi, a la segona meitat, el públic s'ha impacientat perquè el partit ha baixat de revolucions i s'han sentit novament xiulets i crits contra el president. Això sí, en molta menor mesura respecte del principi del partit.

El rum-rum ha estat constant després d'una setmana convulsa. Però la golejada ha calmat els ànims i ha donat temps a Florentino Pérez i a l'entrenador Rafa Benítez. El dimarts, també a l'estadi de Chamartín, els blancs jugaran l'últim partit de la fase de grups de la Champions. Un compromís intranscendent ja que el Madrid ja està classificat com a primer de grup.