Futbol
Esports Futbol 22/03/2013

La FIFA obre un expedient a Mourinho per les seves declaracions contra les votacions

Les sospites del portuguès sobre el sistema de votació a millor entrenador de la gala de la Pilota d'Or han creat alarma dins l'organisme internacional

Ara
1 min

BarcelonaLes polèmiques declaracions de José Mourinho, que acusava la FIFA d'arreglar el premi al millor entrenador del 2012 –que va rebre Vicente del Bosque– continuen portant cua, i ara l'organisme federatiu ha decidit obrir un expedient al tècnic.

Mourinho va acusar la FIFA d'arreglar les votacions per afavorir Del Bosque, i posava com a exemple el cas de Pandev –capità de la selecció de Macedònia–, que suposadament va dir a l'entrenador que el seu vot havia estat per a ell. Aquest divendres, la FIFA ha mostrat el fax amb la firma del capità Pandev i el segell de la selecció macedònia, que demostra que no va votar Mou, sinó Del Bosque.

Les declaracions de Mourinho han generat molt malestar a l'organisme federatiu, ja que ha posat en dubte un dels premis individuals més prestigiosos que atorga –durant la gala FIFA, coincidint amb el lliurament de la Pilota d'Or–. Per tot això, ha decidit obrir un expedient informatiu a l'actual entrenador del Reial Madrid, que ha de valorar si les seves paraules són motiu de sanció.

D'altra banda, i segons informa el diari 'Marca', la FIFA també s'ha posat en contacte amb el Reial Madrid per recriminar les declaracions del portuguès, que consideren fora de lloc.

stats