FUTBOL
Esports Futbol 26/01/2015

La FIFA investiga el Madrid pels fitxatges de menors, segons l''As'

L'organisme ha demanat a la Federació Espanyola de Futbol totes les operacions fetes pel Madrid amb menors d'edat en els últims cinc anys

Ara
1 min
La nova ciutat esportiva del Reial Madrid, la casa del planter blanc / REALMADRID.COM

BarcelonaLa FIFA està investigant el Reial Madrid pels fitxatges de menors d'edat, segons publica aquest dilluns el diari 'As'. Segons el rotatiu, el màxim organisme de futbol va començar a investigar el club blanc el 17 de desembre i ara, com ja va fer amb el Barça ha demanat a la Federació Espanyola de Futbol la documentació de totes les operacions fetes pels club blanc en els últims cinc anys en què hi hagués jugadors menors d'edat estrangers relacionats.

Segons el diari, la investigació podria haver començat per l'arribada de dos jugadors veneçolans al club blanc: Manuel Godoy i Fernando Macías. El primer va arribar al Madrid el 2012 i el segon, el 2013, però segons l''As', l'entitat presidida per Florentino Pérez va apartar els jugadors del club després de sospitar que podria tenir problemes amb la FIFA.

El cas obert per la FIFA coincideix amb tots els fitxatges que, a corre-cuita, està fent el Madrid en els últims dies: ha contractat Peeters, Asensio, Odegaard i Lucas Silva i negocia altres incorporacions, com ara Batalla i Mastour.

Per incomplir aquesta normativa, la FIFA ha castigat el Barça amb un any de sanció sense poder fitxar i el club blaugrana no podrà fer més incorporacions fins al mercat d'hivern del 2016.

stats