FUTBOL
Esports Futbol 27/05/2015

La FIFA farà tests de sexe durant el Mundial femení

El diari alemany 'Bild' ho ha publicat aquest dimecres i explica que el màxim organisme ha pres la decisió després de les sospites desencadenades per Guinea Equatorial al passat Mundial

Efe
1 min
Les jugadores d'Estats Units celebren la classificació als penals davant la decepció de les brasileres

BerlínLa FIFA es proposa sotmetre a tests de sexe a totes les participants en el Mundial de futbol femení que es disputarà durant el mes de juny al Canadà, segons ha publicat aquest dimecres el diari alemany 'Bild'. L'Organització pretén sortir així al pas de les sospites desencadenades en l'anterior Mundial, disputat a Alemanya l'any 2011, on suposadament tres membres de la selecció de Guinea Equatorial eren homes.

En declaracions al diari alemany, la representant de la selecció alemanya, Doris Fitschen, ha tret ferro a la imposició d'aquests test i ha garantit que les 23 jugadores del seu equip són dones, segons afirmen elles mateixes i segons diuen els corresponents certificats mèdics. El debat al voltant del sexe de les esportistes es va desencadenar arran del cas de l'atleta sud-africana Caster Semenya, sobre la qual van pesar sospites insistents que no era una dona.

stats