ASCENS SEGONA B
Esports Futbol 18/05/2014

Valuós empat del Cornellà contra l'Izarra en l'eliminatòria de campions per pujar a Segona B (1-1)

La Montanyesa obté un bon resultat a Paterna (1-2), l'Europa guanya a la Multivera (1-0) i el Terrassa perd contra el Linares a casa (0-1)

BarcelonaEn els partits d'anada de les eliminatòries d'ascens a Segona B, el Cornellà ha empatat contra l'Izarra (1-1), el Terrassa ha perdut a casa davant del Linares (0-1) i la Muntanyesa ha guanyat el Paterna (1-2). A les 18 hores ha començat el partit entre l'Europa i el Mutilvera.

Izarra 1 - Cornellà 1

El Cornellà, campió del grup català de Tercera Divisió, ha aconseguit un valuós empat al camp de l'Izarra en l'anada de l'eliminatòria de campions per a l'ascens a Segona Divisió B. Així, si els del Baix Llobregat fan bo aquest empat la setmana vinent a casa, aconseguiran directament l'ascens a la categoria de bronze del futbol estatal.

L'Izarra s'ha avançat en el marcador després que l'àrbitre hagi assenyalat penal en una acció en què el porter Íñigo ha estat expulsat. Tot i que sota pals s'ha situat José Bermúdez, Fermín Uriz, des del punt de penal, no ha perdonat (min 66). El Cornellà ha jugat els últims 24 minuts amb un home menys, però tot i això no ha abaixat els braços i en el minut 93, ja en el temps de descompte, Dani Martí ha aconseguit el gol de l'empat.

Terrassa 0 - Linares 1

El Terrassa no ha pogut treure un bon resultat a casa contra el Linares, tot i que ha portat durant la primera meitat la iniciativa en el joc. Els andalusos s'han avançat al minut 64 de joc amb un gol de Penal de Rafa Payán. La tensió s'ha apoderat de les banquetes a mida que passaven els minuts. El Terrassa ha buscat l'empat amb insistència, però no l'ha aconseguit i per tant, haurà de remuntar l'eliminatòria el proper cap de setmana a domicili si vol passar a la segona eliminatòria de la fase d'ascens.

Paterna 1 - Montanyesa 2

La Montanyesa ha aconseguit aquest diumenge contra el Paterna un bon resultat en l'anada del primer partit de la fase d'ascens a Segona Divisió B. Els del barri de Nou Barris de Barcelona han guanyat 1-2 a domicili i el proper cap de setmana, a casa, hauran de rematar la feina per seguir vius a la fase d'ascens.

Els barcelonins s'han avançat en el marcador al minut 17 amb un gol de Poves, de cap, després d'una centrada de Nils Puchades. Precisament Nils ha estat el protagonista del segon gol de la Montanyesa, just quan s'arribava a la mitja hora de partit. Després del descans, el Paterna ha empatat amb un gol de Tello (min 58) però els de Nou Barris han aconseguit tornar cap a casa amb un gran resultat de cara a la tornada.

Europa 1 - Mutilvera 0

L'equip gracienc defensarà el gol d'Alex Cano (46') a terres navarreses després d'un partit amb dues cares. En el primer temps, la Mutilvera ha mossegat, creant ocasions en que el porter Leva ha estat clau per mantenir viure l'equip de Pedro Dolera. A la segona part però, una centrada de Javi Lara l'ha rematada Cano per fer l'únic gol del partit. Amb el gol, l'equip escapulat s'ha crescut, gaudint de diferents ocasions de gol en que la defensa visitant ha aconseguit resistir.