Futbol Català
Esports Futbol 01/04/2011

La Federació Catalana de Futbol podria finalment cobrar la subvenció pendent del FC Barcelona

Amb el canvi de directiva al club blaugrana, es va aturar l'acord pactat entre Laporta i Casals. L'entrada d'Andreu Subies a la FCF podria desencallar la situació

Redacció
1 min

BarcelonaLa directiva del Futbol Club Barcelona, encapçalada per Sandro Rosell, podria finalment accedir a subvencionar la Federació Catalana de Futbol tal com van acordar l'anterior president de l'ens federatiu, Jordi Casals, i l'expresident blaugrana Joan Laporta. En el seu moment, el pacte va quedar congelat un cop Rosell va guanyar les eleccions del Barça i tots els moviments de diners del club van ser auditats. Segons publica el diari Sport, l'afinitat de Rosell amb la nova directiva federativa podria obrir les portes a un ingrés de diners molt necessari per l'estament català.

L'acord que en el seu dia van pactar Laporta i Casals tenia com a finalitat el benefici dels futbolistes federats de base. La nova directiva del club blaugrana accedirà a l'abonament de la quantitat aparaulada sota una exigència de control directe del destí dels diners. Els dos nous presidents, Rosell i Subies, es reuniran en breu per acordar la metodologia i els terminis de pagament.

stats