COPA AMÈRICA
Esports Futbol 08/07/2011

Costa Rica supera Bolívia, que acaba amb nou homes, per 0-2

Aquest resultat obliga Argentina a guanyar l'últim partit contra els costa-riquenys, ja que un empat i la victòria de Bolívia els podria deixar fora

Joel Campbell celebra el gol costa-riqueny amb Josué Martínez darrere seu

BarcelonaCosta Rica dóna encara més emoció al grup A de la Copa Amèrica després de guanyar per 0-2 una desorientada Bolívia. Els ticos ja van gaudir de millors oportunitats durant la primera part del partit, quan el defensa Roland Raldés i el porter Carlos Arias van aturar, respectivament, una bona rematada de cap de Josué Martínez i un xut potent de Joel Campbell.

A la segona part, la diferència entre els dos equips es va poder ampliar amb un penal que va aturar el porter bolivià, però va acabar sent de dos gols. El primer, quan Josué Martínez va aprofitar un refús dins l'àrea, no va poder ser remuntat, i més després de les expulsions de Ronald Rivero i Walter Flores, circumstància que va aprofitar Joel Campbell per segellar el matx culminant un contraatac.

Així doncs, Argentina (tercera del grup amb 2 punts) es veurà obligada a superar Costa Rica (segona amb aquests 3 punts) si no vol esperar a ser un dels millors tercers de la competició per passar de ronda, i més si Bolívia guanya contra Colòmbia, la líder del grup.

Bolívia 0-2 Costa Rica

Bolívia: Arias, Álvarez, Raldés, Rivero, Gutiérrez, Arce, Flores, Robles (Chávez, 67'), Campos (García, 79'), Rojas (Peña, 67') i Martins

Costa Rica: Moreira, Salvatierra, Duarte, Acosta, Calvo, Mora (Cubero, 82'), Guzmán, Leal, Madrigal (Guevara, 46'), Martínez (Elizondo, 81') i Campbell

Gols: Josué Martínez (0-1, 59'), Joel Campbell (0-2, 78')

Àrbitre: Carlos Vera (Equador)

Targetes: Vermelles directes als bolivians Ronald Rivero (71') i Walter Flores (76'), amonestacions a Álvarez (35'), Martins (57'), Rivero (65') i Gutiérrez (88') i a Guzmán (30'), de Costa Rica