LLIGA ALEMANYA
Esports Futbol 29/01/2011

El Borussia Dortmund segueix a pas de gegant cap al títol, després d'una exhibició al camp del Wolfsburg

El Bayern de Munic també ha guanyat, amb un 1-3 al camp del Werder Bremen, amb remontada inclosa i gols de Robben, Mertesacker en pròpia porta i Klose

Adrià Soldevila
Nuri Sahin celebra el segon gol del Dortmund al camp del Wolfsburg.

BarcelonaEl Borussia Dortmund segueix confirmant el seu estat de gràcia, després de derrotar per 0-3 al Volkswagen Arena a l'equip local del Wolfsburg. El partit ha començat molt a favor del conjunt de Jurgen Klopp, amb un gol al minut 2 del paraguaià Lucas Barrios. En el 40, el turc Nuri Sahin ha ampliat l'avantatge i ja en el 71, el central Mats Hummels ha firmat el tercer i definitiu. Amb aquesta victòria, el Dortmund suma ja 50 punts i segueix a 11 del segon, el Bayer Leverkusen, que va guanyar ahir per 2-0 al Hannover 96, amb gols de Vidal i Rolfes.

També ha jugat i ha guanyat el Bayern de Munic, en un camp sempre complicat, però aquest any un dels que ha deixat anar més punts, el Weserstadion de Bremen. Els de Louis Van Gaal han hagut de remuntar un primer gol dels locals, obra de Per Mertesacker i ho han fet; primer amb un gol de Robben al minut 65, que ha equilibrat la balança del partit. El segon ha estat obra del mateix jugador que ha marcat el primer del Werder Bremen, és a dir, el central Mertesacker, que sense voler ha introduït la pilota al fons de la seva pròpia porteria, en el minut 76; i en el 86, Miroslav Klose ha tancat la remuntada i el partit amb el tercer gol. El Bayern segueix tercer, amb 36 punts, a 3 de la zona de Lliga de Campions directa.

En els altres partits de la jornada, destacar la derrota del Schalke 04 a casa davant el Hoffenheim (0-1), la victòria de St.Pauli sobre el Colònia (3-0) i també la victòria del Nuremberg a casa davant l'Hamburg (2-0).