COPA HOLANDESA
Esports Futbol 08/05/2011

El Twente remunta un 0-2 a l'Ajax d'Amsterdam i guanya la Copa holandesa a la pròrroga (3-2)

L'exjugador del FC Barcelona ara entrenador de l'Ajax d'Amsterdam, Frank de Boer, ha perdut la final de la Copa a l'estadi del Feyenoord, el De Kuip

Adrià Soldevila
Els jugadors del Twente celebren el títol de copa.

BarcelonaL'Ajax ha pogut guanyar la Copa holandesa i és que s'ha avançat en el marcador i fins i tot ha posat terra pel mig marcant dos gols en el primer temps, el primer del capità Demy de Zeeuw amb un bon xut, i el segon del jugador del planter pujat al primer equip per l'exblaugrana Frank De Boer, el davanter holandès Lorenzo Ebecilio, amb un forta rematada des de la frontal de l'àrea. Amb aquest segon gol, l'Ajax s'ha confiat i ha deixat el control del partit al Twente, que l'ha aprofitat per marxar al descans havent reduït distàncies, amb un gol de Brama, després d'una perfecta combinació amb Luuk de Jong.

En el segon temps el Twente ha anat a buscar el gol d'empat, i l'ha trobat al minut 56. Theo Janssen ha rebut la pilota a la frontal de l'àrea i no ha perdonat, i ha igualat el marcador fent justícia per al seu equip, el líder de la competició domèstica. Amb aquest resultat els equips han arribat al final dels 90 minuts, però han hagut de jugar una pròrroga de 15 minuts per part. En aquesta, el Twente ha aconseguit el tercer gol, al minut 116, obra de Marc Janko, i s'ha alçat posteriorment amb el títol de la KNVB-Beker, la tercera de la seva història.