COPA ANGLESA
Esports Futbol 17/04/2011

L'Stoke City jugarà la final de la FA Cup davant del Manchester City, després d'eliminar el Bolton (5-0)

Aquesta serà la primera final de la FA Cup que disputarà l'Stoke City. Els 'Potters' jugaran, probablement, la UEFA Europa League de la temporada vinent

Redacció
1 min
Els jugadors de l'Stoke celebren el primer gol, obra d'Etherington.

BarcelonaL'Stoke, un equip de la ciutat de Staffordshire, amb només tres anys a la Premier League, ha aconseguit per primera vegada a la seva història arribar a la final de la Copa d'Anglaterra, després de golejar el Bolton (0-5). El conjunt que dirigeix Tony Pulis, que va ascendir a la màxima categoria del futbol anglès en la temporada 2007-2008, buscarà el títol a la final que l'enfrontarà el Manchester City, que dissabte va eliminar el seu veí, el Manchester United (1-0).

L'Stoke, que té com a principals èxits les seves actuacions a la Copa de la Lliga, que va guanyar l'any 1972 i de la qual va ser finalista el 1964, té davant seu ara el repte més important de la seva història: La Copa d'Anglaterra. Els Potters han fet un gran partit davant del Bolton, on juguen els espanyols Marcos Alonso i Rodrigo Moreno. L'equip de Tony Pulis ha començat a enderrocar la barrera de semifinals als onze minuts, amb el gol de Matthew Etherington. Ja al quart d'hora la final estava amarrada, amb el segon gol, obra de Robert Huth. El somni del Bolton s'ha esfumat a la mitja hora, amb el gol de Kenwyne Jones. A la segona meitat ha arribat el moment de Jonathan Walters, que ha marcat els dos últims gols de l'Stoke.

stats