LLIGA ANGLESA
Esports Futbol 24/04/2011

L'Arsenal torna a punxar, aquest cop davant del Bolton, i pot donar la lliga per perduda (2-1)

Szcezny, que ha tornat després de la lesió al Camp Nou, no ha pogut evitar la derrota, tot i salvar l'Arsenal en diverses ocasions. Ja són 9 punts respecte del líder

Adrià Soldevila
Cohen celebra amb els seus companys el segon gol del Bolton.

BarcelonaAmb la derrota d'avui, l'Arsenal es despedeix no matemàticament del títol de Premier League, però sí pot començar a oblidar-se'n. Amb una victòria, l'Arsenal tornava a situar-se a 6 punts i en les dues properes jornades ha de rebre la visita del Manchester United i els de Sir Alex Ferguson han de jugar també amb el Chelsea. Però aquests números ja no serveixen pràcticament per res.

Els de Cesc Fàbregas han caigut derrotats al Reebok Stadium, el camp del Bolton Wanderers, per un resultat just, 2-1, però que reafirma que els Gunners no estan passant per un bon moment. Els dos gols, a pilota parada, certifiquen que la defensa està desconcentrada, que li falta un toc d'atenció per part del cos tècnic i que necessita un descans llarg per tornar a jugar a un gran nivell, com al principi de temporada.

S'ha avançat el Bolton al minut 44 de la primera part, després que Szcezny salvés dues ocasions clares, amb un remat de cap de Daniel Sturridge a la sortida d'un córner. A l'inici de la segona part, però, els d'Arsène Wenger han reaccionat i han aconseguit empatar el partit mitjançant Robin van Persie al minut 48 i a partir d'aquí han aconseguit el control del joc. Però el Bolton, amb coratge, s'ha llançat en els minuts finals sobre la porteria gunner, i ha trobat el seu premi en els instants finals. Després d'una altra gran intervenció de Szcezny i en un altre córner, Cohen ha tornat a rematar de cap, sol, i ha marcat el segon del Bolton.