FUTBOL
Esports Futbol 09/07/2013

Villa: "El Barça ha facilitat molt la meva sortida"

El jugador matalasser ha explicat que la figura de Diego Simeone ha estat clau per al seu fitxatge per l'Atlètic de Madrid

Efe
2 min

MadridEl davanter David Villa, nou fitxatge de l'Atlètic de Madrid, ha explicat que "una de les moltes claus" per voler venir al club matalasser ha estat la "confiança" de l'argentí Diego Simeone, i ha admès que el Barcelona ha facilitat "molt" la seva sortida , perquè "sabien que volia venir aquí".

"Estic molt content i feliç d'emprendre aquesta nova etapa, sobretot que l'Atlètic de Madrid m'hagi donat tant d'afecte durant aquests dies, que hagi apostat per mi, i amb ganes de posar-me al més aviat possible a treballar i emprendre aquesta nova aventura", ha valorat a la clínica FREMAP de Las Rozas, després de passar el reconeixement mèdic.

L'atacant, màxim golejador de la història de la selecció espanyola, ja ha parlat amb Simeone, el seu nou tècnic a l'Atlètic. "Entre moltes situacions i moltes claus per voler venir aquí hi ha la seva confiança des del primer moment. Tinc ganes de posar-me a les ordres d'ell i tornar en cada entrenament i cada partit la confiança que m'ha donat tant ell com tota la gent de l'Atlètic de Madrid ", ha destacat.

"Vinc aquí per ser un més, des del primer dia intentar ajudar, i en aquest cas ajudar un grup ja fet a ser més competitiu i millor. Tant de bo pugui fer-ho", ha afegit. Villa només té "paraules d'agraïment" cap al Barcelona, club en el qual ha jugat les últimes tres temporades. "Des del primer dia fins a l'últim m'han demostrat un afecte especial. Agraït a tots ells per donar-me l'oportunitat de jugar tres anys en un gran club com el Barça i tant de bo pugui ser igual de feliç aquí", ha declarat. "No tinc cap queixa, des del primer dia fins a l'últim, del Barcelona. Pel que m'han explicat, ja que jo òbviament no hi he estat [a la negociació], han facilitat molt la sortida a l'Atlètic de Madrid, perquè sabien que volia venir a jugar aquí", ha conclòs.

stats