FUTBOL CATALÀ
Esports Futbol 15/05/2013

La final de la Copa Catalunya entre Barça i Espanyol es jugarà el dia 29 de maig a les 21.30 h

La Federació Catalana de Futbol ha anunciat, a més de l'horari, els preus de les entrades per veure el partit en directe al Camp d'Esports de Lleida: 10 euros el gol, 15 euros el lateral i 20 euros la tribuna

Ara
1 min

BarcelonaDesprés d'anunciar que la final de la Copa Catalunya entre el Barça i l'Espanyol es jugarà el dimecres 29 de maig al Camp d'Esports de Lleida, aquest dimecres la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha anunciat l'horari del partit: 21.30 hores.

A més, la FCF també ha donat a conèixer els preus de les entrades, que en breu es posaran a la venda. Així, els aficionats que vulguin veure en directe la final des del Camp d'Esports de Lleida hauran de pagar 10 euros per entrar al gol, 15 euros per veure el partit des del lateral i 20 si volen accedir a la tribuna.

D'altra banda, els socis del Lleida Esportiu que vulguin veure el partit podran gaudir d'un descompte de 5 € en les entrades de tribuna i lateral sempre i quan comprin l'entrada abans del 26 de maig i presentin el seu carnet a les oficines del club lleidatà.

Els jugadors federats de la província de Lleida (fins a la categoria cadet) tindran l'entrada gratuïta.

stats