Futbol Català
Esports Futbol 31/03/2013

L'Hospitalet ja és líder, i el Nàstic s'emporta el derbi contra el Reus Deportiu

Triomf de l'Hospi per 0 a 2 contra el penúltim, el Ieclà, mentre que el Nàstic també s'ha imposat per 0 a 2 al camp dels reusencs

BarcelonaAquest cap de setmana s'ha completat una nova jornada de la Segona Divisió B. Al grup 3r, destaca el liderat de l'Hospitalet i el triomf del Nàstic en el derbi.

Ieclà 0 – 2 L'Hospitalet

Una nova victòria de l'Hospitalet catapulta el conjunt català al liderat del Grup 3 de la Segona Divisío B. Aday, amb dos gols (26' i 87'), ha sentenciat el triomf de l'Hospi contra el penúltim classificat. La victòria deixa l'equip com a primer, amb 66 punts –dos més que l'Huracán de València– tot i tenir un partit menys.

Reus Deportiu 0 – 2 Nàstic

El Nàstic s'ha imposat en el derbi per un clar 0 a 2. Els gols de Perera i Javi Martínez han donat els tres punts al conjunt grana i la sisena victòria consecutiva a la Lliga. Un resultat que els deixa en sisena posició. Això sí, a vuit punts del 'play-off', mentre que els reusencs queden a mitja taula. Perera ha marcat el primer gol al minut 3, i Javi Martínez ha fet el segon al 24.

Prat 1 – 1 Badalona

Repartiment de punts entre el Prat i el Badalona, en un partit que ha tingut una primera part ensopida i sense ocasions. Tanmateix, a la represa, Abraham ha aconseguit el primer gol per als badalonins després d'un error defensiu. Però tot i tenir ocasions per sentenciar, els escapolats han perdonat i Guillem Creus ha empatat a cinc minuts pel final.