Futbol català
Esports Futbol 16/12/2012

L'Hospitalet es consolida a la zona alta i el Llagostera es retroba amb la victòria

L'Hospi ha superat el Constància a domicili (0-1) mentre els gironins han derrotat el Binissalem (4-0). El Sant Andreu s'imposa al Mallorca B (1-0), el Reus Deportiu guanya l'Atlètic Balears (2-0), el Prat empata amb el Llevant B (1-1) i el Nàstic perd contra l'Olímpic (2-1)

M. Molina
3 min

BarcelonaAquest diumenge es disputa el gruix de partits de la 19a jornada del grup 3r de la Segona Divisió B, on destaque les victòries de l'Hospitalet –per mantenir-se a la zona alta– i del Llagostera –per trencar una ratxa de tres derrotes seguides a la Lliga–. També han guanyat el Sant Andreu i el Reus Deportiu, mentre el Prat ha empatat, igual que el Badalona. I el Nàstic i l'Espanyol B han perdut. Al grup 2, el Lleida Esportiu ha caigut derrotat al camp de l'Eibar.

Consàtncia 0 – L'Hospitalet 1

Un gol psicològic de Julio Rico, al minut 1 de la segona part, ha estat suficient perquè l'Hospitalet aconseguís els tres punts de la visita al camp balear i confirmés la seva candidatura a les places d'ascens. El triomf, en un partit més pràctic que vistós, i contra un rival ben plantat al camp, deixa l'Hospi com a segon classificat.

Llagostera 4 – Binissalem 0

L'equip gironí s'ha retrobat amb els gols i amb la victòria contra el Binissalem per deixar enrere una mala ratxa de cinc derrotes consecutives (tres en Lliga i dues a la Copa), i agafar aire a la classificació. Enric Pi (9') ha obert el marcador al primer temps, i a la represa, Nico (54'), Sellarés (70') i Artabe (71') han certificat el triomf del Llagostera.

Sant Andreu 1 – Mallorca B 0

Un solitari gol de Quim Araujo al minut 94 de partit ha donat els tres punts al conjunt andreuenc, que s'allunya definitivament de la zona baixa de la taula i s'acosta als llocs de promoció. El conjunt local ha estat sòlid en defensa i no s'ha donat per vençut fins al darrer instant. El gol ha arribat en una segona jugada, quan el porter ha sortit malament i la defensa no ha pogut treure la rematada sobre la línia de gol.

Reus Deportiu 2 – Atlètic Balears 0

Tercera victòria consecutiva del conjunt del Baix Camp que els permet escalar posicions a la classificació. Els locals han estat superiors i han tingut més ocasions de gol. Sangrà, de cap, ha marcat el primer gol del partit (27') i Marquès ha anotat el 2 a 0 definitiu just abans del descans ('44). Els jugadors del Reus Deportiu han dedicat el triomf al defensa Ferran Asesio, que es va lesionar de gravetat en el darrer partit i es perd el que resta de temporada.

AE Prat 1 – Llevant B 1

El Prat no ha pogut sumar els tres punts en el partit contra el Llevant B tot i que ha estat superior, sobretot al tram final de l'enfrontament. Els locals s'han avançat amb una diana de Murillo a la sortida d'un córner (42') però els valencians han igualat el marcador a la represa per mità de Morales (52'). Els del Baix Llobregat han tingut més i millors ocasions als darrers minuts de partit, però no les han pogut materialitzar.

Olímpic 2 - Nàstic 1

El conjunt grana no ha pogut puntuar al camp del líder de la categoria. Després d'arribar al descans sense gols, els locals s'han avançat al minut 56 amb un contraatac que ha culminat Nando Ramón. El Nàstic ha pogut igualar el partit amb una diana d'Eloy Gila (80') però només tres minuts després el conjunt de Xàtiva s'ha tornat a avançar amb un gol de penal de Rifaterra (83'), en una acció on el visitant Rodri ha vist la targeta vermella.

Ontinyent 0 - Badalona 0

Empat sense gols a Ontinyent en un partit on el conjunt local ha estat més incisiu de cara a la porteria badalonina, tot i que no ha aconseguit transformar cap de les ocasions de gol. El resultat deixa el conjunt local en la zona perillosa de la classificació, mentre que el Badalona es manté a la part mitja de la taula.

Alcoià 4 - Espanyol B 0

El filial blanc-i-blau no ha tingut cap opció en el partit d'aquest diumenge a Alcoi. El conjunt local ha dominat des del primer minut i s'ha acabat imposant amb una golejada que ha fet justícia a la superioritat exhibida al terreny de joc. Jorge Devesa ha marcat el primer a la mitja hora de joc, i a la represa David Torres, amb dos gols (52' i 55') i Ferran Tacón (67') han certificat la victòria d'un Alcoià que es manté en zona de 'play-off', mentre els periquitos continuen a la zona baixa.

Eibar 2 - Lleida Esportiu 0 (Grup 2)

Derrota merescuda de l'equip de la Terra Ferma contra un rival que l'ha superat en totes les línies de joc. Mainz, al minut 40, ha avançat el conjunt local. Amb avantatge al marcador, l'Eibar ha vist com l'àrbitre li anul·lava un gol per fora de joc d'Arruabarrena. El Lleida Esportiu hagués pogut empatar, amb una diana de Biel Medina, però el col·legiat també l'ha anul·lada per fora de joc. Ja a les acaballes, els locals han aprofitat un error en defensa per anotar el segon (Abaroa, 89').

stats