Segona Divisió B
Esports Futbol 24/03/2013

L'Hospitalet empata i se situa segon, i el Lleida Esportiu guanya i acaricia el 'play-off'

L'Hospi salva un punt a dos minuts pel final del partit i aprofita la derrota de l'Olímpic, mentre que el conjunt de la Terra Ferma és a només tres punts del quart classificat

Ara
3 min

BarcelonaAquest cap de setmana s'ha disputat la 32a jornada del grup 3 de la Segona Divisió B, i també la 30a en el grup 2 –on hi ha el Lleida Esportiu com a representant català–. Una jornada on l'Hospitalet ha guanyat una posició i el Lleida Esportiu s'ha acostat a la zona del 'play-off' d'ascens.

Reus 1 - 2 Espanyol B

El filial blanc-i-blau ha salvat un punt a l'últim minut contra els del Baix Camp, se situa prop de la zona mitja de la classificació. L'Espanyol B s'ha avançat amb un gol de Joan Jordán al minut 13, respost pocs minuts després pel Reus Deportiu. Els locals han tingut un llançament des dels 11 metres que ha fallat Sergio León, però Pedrito ha aprofitat el rebot i ha empatat el partit. Amb aquest resultat s'ha arribat al minut 90, quan Tomo ha marcat el definitiu 1-2 per als blanc-i-blaus.

At. Balears 1 - 1 L'Hospitalet

Tot i que només ha pogut sumar un punt, l'Hospi ha guanyat una posició a la classificació i ja és segon, empatat a punts amb l'Olímpic –que ha perdut aquest diumenge i té un partit més– i a tres del primer classificat, l'Huracán de València. L'equip balear s'ha quedat amb un home menys per l'expulsió de David Sánchez (62') però tot i així ha pogut avançar-se a falta d'un quart d'hora per mitjà de Xavi Molina. L'Hospi ha pogut empatar de penal, però Cirio ha fallat la pena màxima (84'). Tanmateix, el mateix Cirio no ha perdonat a dos minuts pel final i ha igualat el marcador.

Sant Andreu 1 - 1 Oriola

Els andreuencs han estat a punt de veure's sorpresos al Narcís Sala per un equip que es troba a la zona baixa de la taula, i al final han acabat salvant un punt. Alcolea ha avançat els visitants al minut 19, i Edgar, al 76', ha anotat el gol de l'empat. Un resultat que allunya una mica el Sant Andreu del somni del 'play-off', que ara queda a sis punts.

Ieclà 0 - 2 Nàstic

Cinquena victòria consecutiva dels tarragonins que ja tenen el 'play-off' a 'només' vuit punts. Després d'un inici molt irregular, el Nàstic ha reaccionat i aquest diumenge ha sumat tres punts més. El conjunt grana s'ha vist afavorit per l'expulsió del local Abel, just abans del descans. Amb superioritat, Javi Martínez (58') i Marcos (65') han marcat els dos gols del Nàstic, que ja suma 48 punts a la classificació.

Llevant B 1 - 1 Badalona

Els badalonins no han pogut sumar els tres punts contra el filial granota tot i avançar-se amb un gol de Juanma a falta de 20 minuts. Quan el partit semblava resolt, l'àrbitre ha xiulat un penal a favor del Llevant B al temps de descompte, i Andy Rodríguez ha empatat en el que ha estat l'última acció del partit. El Badalona continua a mitja taula, mentre que el filial del Llevant és quart a l'espera del partit de l'Alcoià.

Llagostera 3 - 0 València Mestalla

Triomf balsàmic dels gironins que els permet agafar una mica més d'aire a la zona mitja-baixa de la classificació. Eloy Gila, en un gol matiner (3'), ha obert el marcador, i Pitu ha deixat el partit encarrilat a l'equador del primer temps (22'). Ja a la segona part, novament Eloy Gila ha rematat la feina (66') i ha deixat els tres punts al Llagostera, que ja en suma 38. El filial del València, en canvi, queda amb 41.

(Grup2) Lleida Esportiu 2 - 0 Izarra

Victòria convincent del conjunt de la Terra Ferma que l'acosta a la zona de 'play-off' d'ascens. No hi han hagut gols a la primera meitat, però Mata ha inaugurat el marcador al minut 65 i Etxarri, en pròpia porteria, ha anotat el segon (79'). Amb aquests tres punts el Lleida Esportiu és sisè, a només un del Barakaldo (cinquè) i a tres de l'Amorebieta, el conjunt que marca la zona de promoció.

stats