Futbol Català

Els carnets de soci a Segona B, entre 50 i 240 euros

El Llagostera ja té perfilat el seu projecte esportiu

El tècnic, Oriol Alsina, ha mantingut el bloc central de l'equip

L'històric projecte del Llagostera, que militarà per primera vegada a Segona B -és l'únic representant gironí a la divisió de bronze- ja té noms i cares dins la plantilla. El tècnic, Oriol Alsina, ha mantingut el bloc principal de l'equip tot i alguna sonada baixa, com la de Roca, que anirà a un Olot que apunta alt a Tercera. Els renovats són Masferrer, Martí, Portolés, Vallho, Aimar, Uri, Granell, Pedrito, Quim Boadas, Plaja, David Costa, Óscar Álvarez i Herrera.

Les primeres altes del club són Rubén Martínez "Peque" (Premià) i Jordi Mir (Montcada), tots dos amb passat recent al Llagostera, així com el davanter Miguel (Amposta). L'entitat busca també un acord amb el Girona per aprofitar algun jugador descartat a Segona A o sorgit del seu juvenil de Divisió d'Honor.

Nous preus pel carnet de soci

Els 450 socis que té el Llagostera podran renovar l'abonament de la propera temporada a un preu de mitjana de 129 € (carnet d'adult). La franja de preus que oferirà l'entitat per una diversa varietat d'edats i condicions ballen entre els 50 i els 240 euros. La web del club oferirà la possibilitat de fer la comanda del carnet online.

Més continguts de