FUTBOL FEMENÍ
Esports Futbol 17/11/2013

El Barça femení consolida el seu lideratge amb un triomf contra l'Athletic Club a Lezama (1-2)

Triomf també de l'Espanyol davant de la Reial Societat (2-1) i del Levante Las Planas contra el Sant Gabriel (2-0)

BarcelonaEl Barça femení ha aconseguit aquest diumenge el triomf a Lezama contra l'Athletic Club (1-2) i, d'aquesta manera, ha aconseguit prendre distància al capdavant de la classificació.

L'Athletic s'ha avançat en el marcador amb un gol d'Irene Murua al minut 7 de partit gràcies a un cop de cap a la sortida d'un córner. Però el conjunt blaugrana s'ha refet i ha aconseguit capgirar el resultat gràcies a dos gols de Vicky a la segona part. El primer, al minut 53, amb una vaselina perfecta que ha empatat el partit. I el segon, en una jugada personal quan, després d'un retall, ha enviat la pilota al fons de la xarxa (min 83).

La portera del Barça, Laura Ràfols, ha hagut de treballar de valent per evitar l'empat de les jugadores locals, que fins i tot han enviat un cop de cap a la creueta.

L'Espanyol, per la seva banda, ha superat la Reial Societat (2-1). Débora ha obert el marcador abans del descans després d'aprofitar una passada de Sara Navarro (min 37). Les blanc-i-blaves han gaudit de diverses ocasions a la segona part per ampliar distàncies, però han perdonat. I així, la Reial Societat ha aconseguit l'empat amb un gol d'Ane (min 72) a la sortida d'un córner. Les periquites han reaccionat i Bárbara ha marcat el 2-1 definitiu després d'una jugada col·lectiva i d'una assistència d'Alba Pomares.

Per últim, el Levante Las Planas (2-0) ha fet que s'allargui una mica més la mala ratxa de resultats de Sant Gabriel a domicili, on encara no han aconseguit sumar els tres punts. Les locals han fet la feina durant els primers 45 minuts gràcies als gols de Sara Serna i Evita. A la segona part, el Sant Gabriel ha pogut retallar diferències, però la portera Ripoll ha aturat el penal que havia xutat Pinel.