Futbol Femení
Esports Futbol 15/05/2011

S'acaba l'aventura del Girona: El Olivo i el Llanos Olivenza, nous equips de Superlliga

Ja no tenia opcions per la derrota en el primer partit a Canàries contra el Tacuense, però el Girona ha tornat a perdre aquest matí contra l'equip gallec d'El Olivo, nou equip de Superlliga per la temporada vinent

Natalia Arroyo
1 min
L'equip femení del Girona FC.

BarcelonaLa Superlliga ja té nous inquilins per a la temporada 2011/12: el FVPR El Olivo de Vigo i el SPC Llanos Olivenza d'Extremadura. Els dos equips van quedar campions del grup dos i cinc de categoria nacional i han superat els seus rivals en la fase d'ascens, on el Girona estava participant en representació catalana com a subcampió del grup 3.

En la darrera jornada i amb res en joc perquè ja estaven fora de tota opció d'ascens, el Girona ha perdut 1-2 contra El Olivo, la qual cosa ha permès l'equip gallec superar el Tacuense canari per goal average i quedar primer de grup. Així doncs, la Superlliga tindrà el primer representant gallec en la història de la competició.

En l'altre grup, qui ha aconseguit l'ascens a Superlliga és el conjunt extremeny de Llanos Olivenza, que ha resolt amb 1-0 els dos enfrontaments contra l'Abanto Club i la Fundació Albacete.

La màxima competició del futbol femení espanyol recuperarà l'any que ve el format de grup únic i estarà format per 18 equips, els setze que han participat enguany a la Copa de la Reina més els dos equips ascendits.

Els resultats de la fase d'ascens són aquests:

Grup A: Abanto Club (basc), Fundació Albacete (Castella-La Manxa) i Llanos Olivenza (Extremadura)

Jornada 1: Abanto Club 1-1 Fundació Albacete

Jornada 2: Llanos Olivenza 1-0 Abanto Club

Jornada 3: Fundació Albacete 0-1 Llanos de Olivenza

Classificació

1r: Llanos de Olivenza, 6 punts

2n: Fundació Albacete, 1 punt

3r: Abanto Club, 1 punt

Grup B: El Olivo (gallec), Girona FC (català), Tacuense (canari)

Jornada 1: Tacuense 1-0 Girona

Jornada 2: El Olivo 1-1 Tacuense

Jornada 3: Girona 1-2 El Olivo

Classificació

1r: El Olivo, 4 punts

2n: Tacuense, 4 punts

3r: Girona, 0 punts

stats