MUndial
Esports Futbol 10/07/2014

Van Gaal: "Hem jugat un torneig meravellós"

El seleccionador holandès aplaudeix l'èxit del seu equip, que ningú comptava que arribaria a semifinals. A més, justifica l'absència de Krul per als penals

N.a.
1 min

BarcelonaLouis Van Gaal estava seriós i trist després de la derrota contra l'Argentina, però orgullós després del campionat del seu equip. "Nosaltres hem jugat un torneig meravellós. Ningú esperava que passéssim a la següent ronda. Vam guanyar i vam seguir avançant. I avui contra l'Argentina, un rival de primera, no hem perdut", ha valorat el tècnic holandès.

El seleccionador 'oranje' ha explicat que no ha pogut fer entrar Tim Krul, que havia sigut decisiu contra Costa Rica, perquè no tenia més canvis. "Si hagués tingut l'oportunitat de canviar a Jasper [Cilessen], ho hauria fet, però ja havia fet els tres canvis", ha comentat. Martins Indi per Janmaat al descans (per lesió), De Jong per Clasie (el migcampista arribava molt just al partit) i Van Persie per Huntelaar (el davanter estava fos), han sigut les tres substitucions d'Holanda.

Van Gaal, a més, ha sigut crític amb el desplegament ofensiu dels seus homes. "Has de marcar un gol més que el rival, i avui no hem creat gaires ocasions. En tots els altres partits hem creat més oportunitats que avui. Això diu molt del partit de l'Argentina, però també de la nostra organització. Ha sigut un partit tàctic".

stats