2a divisió
Esports Futbol 15/05/2011

El Girona visita el camp del Cartagena amb l'objectiu de mantenir viu el somni de la promoció

Albert Dorca -sancionat- i Dani Torolero -per precaució- no podran jugar el partit. Dues baixes que s'uneixen a les ja conegudes de José Martínez i Víctor Curto

Redacció
1 min
El Girona va veure com la bona ratxa es tallava al camp en què va ser tècnic Agné.

CartagenaEl Girona visita aquest diumenge (17.00) el camp del Cartagena, en un partit on els de Raül Agné volen completar amb èxit per mantenir viu el somni de la promoció d'ascens. Els gironins, 8ns amb 54 punts, arriben al matx amb la moral pels núvols després d'haver golejat al Celta i al Xerez.

El Girona jugarà sense Albert Dorca, Dani Torolero, el primer per sanció i el segon per precaució per molèsties físiques. Dues baixes que s'uneixen a les ja conegudes de José Martínez i Víctor Curto.

"No ens enganyem, el moment és molt dolç i hem de mirar d'aprofitar-lo", ha explicat el sempre reservat i prudent tècnic del Girona, Raúl Agné, que en canvi ha recordat que en un altre moment de la Lliga estaven en un moment similar i van rebre "quatre gols a Huelva".

Sobre el Cartagena, l'entrenador del Girona creu que està fent una temporada "irregular", encara que accepta que el club murcià té "un molt bon equip i un gran potencial ofensiu, tot i aquesta irregularitat".

En l'onze inicial, la baixa de Dorca pot tornar la titularitat a Jandro Castro, que no ha entrat en l'equip inicial en les dues últimes jornades.

D'altra banda, el Cartagena rep els gironins en l'última ocasió per lluitar per l'ascens a Primera Divisió, objectiu que té molt complicat després de perdre el dijous per 2-0 a Las Palmas i d'haver aconseguit només cinc punts en les set últimes jornades.

El Cartagena recupera el defensa brasiler Pedro Botelho, després que hagi complert un partit de sanció, i manté la baixa del també defensa Juan Torres 'Cala', que ha dit adéu a la temporada per lesió. Botelho, en teoria, hauria de recuperar el lloc al lateral esquerra.

stats