SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 02/01/2011

El Girona vol obrir l'any amb una victòria davant el Cartagena

L'equip gironí s'ha marcat l'objectiu d'abandonar el més aviat millor les posicions baixes de la taula i contra el Cartagena (18:00 h) té la primera oportunitat de fer-ho

Redacció
1 min

GironaTot i portar gairebé dos mesos sense guanyar (l'últim triomf data del 6 de novembre contra la Ponferradina, 3-0), el tècnic gironí, Raül Agné, assegura que el seu equip està jugant bé, encara que li falta competir de la mateixa manera . Agné no tem l'aturada nadalenca, ja que assegura que els seus jugadors han tornat de les vacances "molt bé físicament i molt implicats".

El tècnic ha explicat que la seva confiança en l'equip cada vegada "va a més", encara que també ha reconegut que el Girona està jugant molt bé. Per aquest partit, el Girona FC tindrà les baixes del sancionat Dani Bautista i del lesionat Kiko Ratón. Al lateral esquerre, es presumeix la presència de Migue per cobrir l'absència de Baptista.

El Cartagena, quart classificat, pretén consolidar la seva posició i ho farà amb les baixes obligades de dos dels seus titulars indiscutibles, el capità Mariano Sánchez i el brasiler Pedro Botelho, ambdós sancionats.

stats