Segona Divisió
Esports Futbol 22/10/2011

El Girona té una oportunitat d'or contra el cuer

Els de Raül Agné reben el Cartagena a Montilivi amb la intenció de començar a enfilar la remuntada a la classificació després de la lleugera millora dels resultats

M. S.
1 min
Raül Agné té un objectiu per a aquesta temporada: que l'estadi de Montilivi continuï gaudint de bon futbol amb el seu Girona.

BarcelonaEl Girona només ha aconseguit una victòria en els vuit primers partits de lliga, però després de la victòria davant el Las Palmas, ha estat a prop de repetir, davant l'Osca a casa i davant el Vila-real 'B' la setmana passada. Dos resultats que mantenen els de Raül Agné un lloc per sobre el descens, però que han de permetre aspirar a allunyar-se'n molt més. Per tant, la visita d'aquesta tarda (18 h) del cuer, el Cartagena, és una ocasió d'or per sumar tres punts.

D'entrada, el propi Agné serà baixa pel partit, ja que va ser expulsat a Vila-real i haurà de complir dos partits de sanció. A més, tampoc podrà jugar Tortolero, també per sanció, i Acuña, lesionat. Tot i les baixes, Agné assegurava aquest divendres que creu que, a casa, estan "en la línia d'obtenir millors resultats" dels que fins ara han aconseguit, i afirmava que, per a ell, "és igual el Cartagena que el Deportivo".

stats