Futbol

Un 'hat trick' d'ajudes del VAR evita que el Madrid punxi contra el cuer

Els blancs, que han gaudit del benefici arbitral i de fins a 11 minuts d'afegit, han sumat el triomf al temps extra

ARA
Hernández Maeso ensenyant una targeta groga a Carvajal després d'un gol a l'últim moment contra l'Almeria

BarcelonaL'Almeria, equip cuer de la Primera Divisió i que no ha guanyat cap partit, marxa molt indignat del Santiago Bernabéu. Els andalusos han anat al descans amb un 0-2 favorable, després d'una diana al primer minut de Ramazzani i un golàs d'Edgar a les portes del descans. A la segona meitat, els blancs han empatat gràcies a dues accions plenes de polèmica i s'han acabat imposant en l'afegit (3-2).

La primera, un penal (convertit per Jude Bellingham) a favor dels de Carlo Ancelotti per unes mans dubtoses de Kaiky precedides d'una falta d'Antonio Rüdiger. I la segona, una diana de Vinícius, que va rematar amb l'avantbraç una centrada lateral. En les dues accions, Hernández Maeso va corregir el seu criteri inicial (sense penal i gol anul·lat per mans) al VAR a instàncies d'Hernández Hernández, un dels col·legiats més perseguits pels vídeos de Real Madrid Televisión, on el critiquen.

L'Almeria ha vist, també, com li anul·laven un gol per falta prèvia de Lopy (colpeja Bellingham amb la mà, a la cara), malgrat que l'àrbitre l'havia donat com a vàlid abans d'una nova alerta del VAR. Finalment, els blancs s'han acabat imposant amb un gol de Carvajal, al minut 99, perquè s'han afegit fins a 11 minuts més de joc.

Gaizka Garitano, entrenador de l'Almeria, incrèdul, ha acabat expulsat. "Hem fet un bon partit, però sembla que algú ha decidit que no podíem guanyar aquí [al Bernabéu]", ha dit Marc Pubill, jugador del conjunt andalús, després de l'escàndol. No ha volgut fer més declaracions. Indignació greu a l'Almeria, i amb tota la raó.